Čarobni dnevni boravak sa terasom

Moderna kuća sa vrhunski isplaniranim enterijerom i dodatnim prostorom na terasi omogućava porodici sa decom da imaju savršeni porodični kutak. Projekat savremene kuće i sjajnog enterijera sa dodatnim prostorom od 80 kvadratnih metara nalazi se u Menlo Parku u Kaliforniji.

Čarobni dnevni boravak sa terasom

Projekat potpisuje kompanija “Lorin Hil” koja se specijalizovala za stambene objekte, a naročito za proširenja i kompletna renoviranja. U sklopu proširenog dela kuće nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom, gostinska soba, vešernica, ostava, kao i prostrana terasa sa prelepim pogledom na dvorište.

Čarobni dnevni boravak sa terasom

Savremeni enterijer dnevnog boravka sa modernim nameštajem i prostranim šankom čine prozračan dnevni boravak savršenim mestom za okupljanje prijatelja. Posebna pažnja poklonjena je prelepoj terasi u tradicionalnom stilu na koju se izlazi iz dnevnog boravka.

Čarobni dnevni boravak sa terasom

Osvetljenje je fantastično rešeno – u sredini dnevnog boravka otvoreni su i krovni prozori, tako da uprkos udaljenoj terasi ima dovoljno dnevnog svetla. Naročito je privlačan sklad boja koji je “Lorin Hil” uspeo da ostvari: bela kuhinja ima frontove od plavičastog peskiranog stakla a slična nijansa ponavlja se i na pločicama na kuhinjskom zidu. Monotonija je izbegnuta donjim stranicama kuhinjskih ormarića u boji lešnika, koja se lepo stapa sa laminatnim podom.

Čarobni dnevni boravak sa terasom

Mladalačku atmosferu održava mebl štof garniture za sedenje u bojama džinsa, ali i diskretni animal print na stolicama uz šank. Jednom rečju, pun pogodak!

Izvor: Lisa / Moj stan