Ideje za ukrašavanje zidova II deo

Najjeftiniji i najbrži način da potpuno promenite dosadašnji izgled vašeg doma su – zidovi! Naučite kako da ih dekorišete i napravite vaš dom udobnijim i atraktivnijim mestom. Kako biste se pozabavili tehnikama ukrašavanja zidova, poigrajte se bojama, dezenima i teksturama koje će vašoj sobi dati poseban stil i karakter.

Ideje za ukrašavanje zidova II deo

Slike na zidu: Na zid rasporedite ramove za slike, umetnička dela, ogledala i tanjire. Okačite ih zajedno na zid, kako biste postigli pravi efekat. Ako ste ljubitelj klasičnog stila i elegancije, povedite računa da se boje, oblici i veličine ukrasa za zidove uklapaju. Ukrasi na zidu treba da budu pavilno raspoređeni i postavljeni u istoj visini. U slučaju da poželite da napravite neobičnu i prijatnu atmosferu, opustite se pri dekorisanju zidova. Postavite različite vrste ukrasa, u razlitičitim bojama i oblicima, ali i na različitim visinama. Neka sve bude u vedrom duhu, kako bi vaš dom bio jako prijatno mesto.

Ideje za ukrašavanje zidova II deo

Ideje za ukrašavanje zidova II deo

Police na zidu: Drvene ili gipsane zidne police mogu obogatiti vaš prostor a ujedno ga i uštedeti. Na policama možete postaviti dekorativne predmete, kao što su sveće, vaze, ukrasi, ali i knjige, slike, ili lampu. Ovi predmeti će ulepšati vaš dom i pružiti mu toplinu. Ugaone zidne police su odlične za iskorišćavanje prostora, te se možete opredeliti i za njihovu kupovinu. Na njih možete odložiti sve sitnice koje vam trenutno ne trebaju.

Ideje za ukrašavanje zidova II deo

Izvor: Lisa