Najbolje aplikacije za uređenje enterijera – I deo

U eri pametnih telefona i tableta, uređenje vašeg doma nikada nije bilo tako lako i tako zabavno. Postoje razne vrste aplikacija na tržištu koje vam mogu dati tone ideja, izbora, a neke od njih čak mogu da vam dočaraju kako bi vaš dom mogao da izgleda sa različitim nameštajem ili uređenjem uopšte. Moderna tehnologija je naklonjena korisnicima i ne postoji nijedan dobar razlog zašto ne biste koristili neke od ovih aplikacija kako bi vaš doživljaj uređenja enterijera bio ugodniji i mnogo više zabavan. Evo nekih od najzanimljivijih aplikacija…

Najbolje aplikacije za uređenje enterijera - I deo

Zillov – Ovu aplikaciju možete koristiti  samo na Apple uređajima. Ovo je zapravo ogromna baza podataka o idejama koje već postoje u aplikaciji, kao i onih koje su dostavljene od strane samih korisnika. To znači da pokriva sve sobe u vašem domu i na taj način, veoma je korisna a može vam dati sjajne ideje. Takođe, jedan od zaista dobrih delova je da daje grubu procenu troškova nameštaja sadržanog na aplikaciji u bazama. To je veoma važno kada je u pitanju donošenje odluka o uređenju doma.

Najbolje aplikacije za uređenje enterijera - I deo

The Handyman Calculator – Ovo je jedna jako korisna aplikacija za Android uređaje. Sve što treba da uradite je da ubacite ispravne podatke o merama vašeg prostora. Nakon toga, ovaj kalkulator će učiniti sve ostalo, čak do krečenja i dekorisanja uopšte. Stvar je u tome da će aplikacija izračunati potrebnu količinu boje, materijala, pokrivenost i sve ostalo što vam je potrebno. Ne bi trebalo naglašavati koliko je ovo je praktično i neophodno koristiti prilikom obračuna troškova remodeliranja. Može da uštedi mnogo novca.