Odaberite svoje boje

Možda dizajneri “imaju oko” ali ako ste odlučili sami da odaberete boje za vaš dom trebaće vam samo malo više vremena. I to nije loša stvar jer je proces zabavan, a na kraju ćete gledati na stvari drugačije. Videćete boje koje vas inspirišu i to je divan osećaj.

Odaberite svoje boje

Ako ne znate gde biste mogli da nađete inspiraciju za vaš dom prošetajte se kroz prodavnice odeće. Počećete da primećujete određene boje i nijanse koje vas privlače. Ovo isto možete raditi u prodavnicama igračaka, prodavnicama tkanine, farbarama. Nakon nekoliko dana ili nedelja videćete da gotovo uvek zastajete na istim bojama i nijansama. Podsvesno ste  izabrali svoje omiljene boje koje sada možete uklopiti u vaš enterijer.

Odaberite svoje boje

Ako nemate dovoljno vremena za ovaj zabavan proces postoji i prečica. U knjižari, biblioteci ili na trafici kupite knjige i časopise o dizajnu i dekorisanju enterijera. Nabavite i “postit” stikere (samolepljive podsetnike) i krenite sa listanjem. Svaki put kada vidite nešto što vam se sviđa, stranicu obeležite stikerom. Nakon listanja vratite se svim stranicama koje su obeležene. Počećete da vidite zajedničke teme, stil i uopšte opseg boja i nijansi koje vam se sviđaju. Nakon toga ostaje vam samo da pozovete majstora i krenete sa dekoracijom vašeg enterijera.

Odaberite svoje boje