Šarm skriven u detaljima

Stan ima veliki otvoren prostor koji obuhvata dnevnu sobu i kuhinju. Dominantan detalj u kuhinji je veliki zid-tabla po kojem može da se piše kredom. Ne samo što je ovakav zid savršen za originalna umetnička dela koja se mogu vrlo lako menjati, već je i veoma praktična površina za zapisivanje podsetnika, poruka ili recepata.

Šarm skriven u detaljima

Sasvim obične bele cevi postale su vrlo zanimljiv detalj naspram zift crnog zida. Ove cevi tako liče na prugu koja se prostire od ulaza do zone za kuvanje, a upravo taj mali detalj učinio je kuhinju mnogo interesantnijom.

Šarm skriven u detaljima

Paletu neutralnih boja razbija frizider u boji trule višnje i transparentne barske stolice.  Otvorene police nose niz teglica koje su istovremeno lako dostupne i predstavljaju zanimljivu dekoraciju, pa je jasno da je enterijerista i te kako upoznat sa trikovima za praktičnu kuhinju.

Šarm skriven u detaljima

Kovčeg u funkciji stola pruža dodatan prostor za skladištenje, a odlično je mesto i za sakrivanje gomile magazina ili raznih sitnica kada neplanirani gosti zakucaju na vrata. Osim toga, on je jedan od najupečatljivijih detalja u dnevnom boravku i najbolji primer kako šarmantni i romantični detalji mogu udahnuti toplinu i šarm celom prostoru.

Šarm skriven u detaljima

Ni gomile knjiga ne moraju izgledati neuredno ako je ostatak sobe prilično jednostavan, a često je dovoljno samo da ih vešto i pedantno organizujete kao u ovom slučaju. Karakter i vedrinu ovoj spavaćoj sobi daju i neobične tapete sa sovama.

Šarm skriven u detaljima

Izvor: kucastil.rs