Gipsarski radovi

Gipsarski radovi su savremeni način gradnje poslovnih i stambenih prostora, a postali su sve učestaliji i praktičniji način izgradnje.

Gipsarski radovi

Tricolor tim vam pruža profesionalne usluge gipsarskih radova i tom prilikom koristimo isključivo materijale renomiranih proizvođača knauf i rigips, kao i termo izolacije knauf i isover.

Gipsarski odnosno suvo-montažni radovi omogućavaju da odmah nakon montaže pristupate gletovanju, krečenju,lepljenju keramike, kroz iskustvo u radu kao najbolja zvučna izolacija za pregradne zidove pokazao se azmafon u kombinaciji sa mineralnom vunom.

Pored toga što su negorive i nezapaljive, gips karton ploče regulišu i vlagu u prostoru tako što upijaju višak vlage iz vazduha ili otpuštaju višak vlage kada je suv vazduh u prostoru.

Gips karton ploče imaju veliku estetsku primenu u enterijeru, a zbog svoje fleksibilnosti moguće je izraditi zidove i plafone raznih zakrivljenja kao i dekor zidove različitih formi.

U saradnji sa našim timom možete ostvariti svaku vašu ideju, a takođe možemo vam ponuditi i neka od naših idejnih rešenja.