Najbolje aplikacije za uređivanje enterijera – II deo

U eri pametnih telefona i tableta, uređenje vašeg doma nikada nije bilo tako lako i tako zabavno. Postoje razne vrste aplikacija na tržištu koje vam mogu dati tone ideja, izbora, a neke od njih čak mogu da vam dočaraju kako bi vaš dom mogao da izgleda sa različitim nameštajem ili uređenjem uopšte. Moderna tehnologija je naklonjena korisnicima i ne postoji nijedan dobar razlog zašto ne biste koristili neke od ovih aplikacija kako bi vaš doživljaj uređenja enterijera bio ugodniji i mnogo više zabavan. Evo nekih od najzanimljivijih aplikacija…

Najbolje aplikacije za uređivanje enterijera - II deo

ColorSnap – Postoji verzija ove aplikacije za Android kao i za iOS korisnike. Ova aplikacija će definitivno učiniti da vaši problemi oko biranja boja nestanu. Aplikacija savršeno funkcioniše i cela ideja je da napravite fotografiju nečega što vama izgleda lepo. Aplikacija će analizirati uzorke boja, izdvojiti boje, pa čak vam dati kodove boje koja odgovara vašoj fotografiji, tako da znate šta da tražite u prodavnici. Ovo može da vam uštedi mnogo vremena i novca.

Najbolje aplikacije za uređivanje enterijera - II deo

My Measures and Dimensions – Iako nije besplatna, dostupna je i za Android i iOS korisnike. Međutim, ova aplikacija je obavezna za sve one koji kupuju nameštaj. Morate da fotografišete prostoriju, a zatim unesete mere svega u toj sobi. Na taj način ćete biti sigurni da se komad nameštaja koji kupujete može uklopiti u vašoj sobi. Napravite fotografije svih prostorija koje opremate kao i mere koje su vam potrebne i možete slobodno da ide u kupovinu nameštaja.

Najbolje aplikacije za uređivanje enterijera - II deo

IKEA Catalog App – Apsolutno neverovatna aplikacija koja vam omogućava da prođete kroz katalog IKEA proizvoda i postavite ih u fotografiju vaše sobe. Ovim možete izbeći toliko loših kupovina. Ova aplikacija je prava revolucija u kupovini nameštaja. IKEA znači praktičnost, a ovim su još jednom opravdali svoj ugled sjajne i praktične kompanije.