Nautika kao inspiracija

U šarenoj dnevnoj sobi ovog stana preovladava nautička tema. Nijanse plave boje sa detaljima u crvenoj i žutoj čine da atmosfera ovog prostora bude vedra i prijatna. Enterijer je ispunjen energijom i svaki njegov kutak odražava karakter vlasnika.

Nautika kao inspiracija
Nautika kao inspiracija

Sofa od paleta, nameštaj od neobrađenog drveta i stolice različitih modela i boja uklapaju se u opušten stil stana.

Stolice od oblikovanog drveta nalaze se u gotovo svakom enterijeru inspirisanom nordijskim stilom. Žuta stolica u dnevnoj sobi delo je ikone dizajna Imsa.

Nautika kao inspiracija
Nautika kao inspiracija

Mirnije nijanse plave boje uparene sa zlatnom nijansom žute i poruke ljubavi određuju umirujuću atmosferu u spavaćoj sobi. Prepoznatljiv dizajn “Akapulko” stolice obožavan je u Skandinaviji, ali i širom sveta.

I u drugoj spavaćoj sobi zastupljena je slična paleta boja, a izdvaja je simpatičan motiv ptice. Žuta kućica za ptice u uglu sobe je više od dekoracije i zapravo je praktična lampa koja osvetljava kutak za rad i čitanje pored prozora. Drvene police takođe su napravljene u obliku kućice za ptice.

Nautika kao inspiracija
Nautika kao inspiracija

Interesantan enterijer kupatila čini efektna kombinacija geometrijskih oblika i cvetnih dezena neutralnih boja koji prekrivaju pod i zidove. I u drugom kupatilu dominira upadliv pod sa 3D efektom.

 

Izvor: kucastil.rs