Trodimenzionalni zidni panel ‘Crisp’

Kompanija KAZA Concrete specijalizovana je u dizajnu i izradi 3D zidnih panela, efektnog i atraktivnog elementa koji sve više dobija na popularnosti. Jedna od njihovih kreacija je i panel “Crisp”.

Trodimenzionalni zidni panel 'Crisp'

Ovi zanimljivi trodimenzionalni zidni paneli su veoma efektan dodatak prostoru i mogu biti veoma osvežavajuć element, posebno ako vaše oko voli i trpi optičke iluzije.

Ove zidne panele kreirao je dizajner Levi Fignar za dizajnersku kuću KAZA Concrete. Dizajn je inspirisan poligonalnim formama, geometrijom i arhitekturom. Ploče pod nazivom Crisp napravljene su od ojačanog betonskog kompozita i mogu se koristiti kako u enterijeru tako i u eksterijeru.

Kompanija KAZA Concrete je inače specijalizovana za dizajn i izradu 3D zidnih panela, i panel Crisp je samo jedan od dizajna iz njihove bogate ponude.

Ono što je u celom dizajnu izuzetno privlačno i interesantno je činjenica da ove ploče reflektuju i lome svetlost zahvaljujući svojoj neravnoj površini i konkavnom i konveksnom obliku. Ovaj udubljen i ispupčen oblik ploča postignut je upotrebom i geometrijskom postavkom i kombinacijom trouglova koji se nalazi u različitim prostornim položajima i pod različitim uglovima.

Trouglovi su takođe zaslužni i za vizuelni efekat koji se dobija kada se ploče “susretnu” sa svetlošću.

Trodimenzionalni zidni panel 'Crisp'

Trouglovi su takođe zaslužni i za vizuelni efekat koji se dobija kada se ploče “susretnu” sa svetlošću.

Izvor: enterijer.rs