Zelena koju ćete voleti

Zelene tapete i sobne boje uopšte su sveže i žive. Svetlo zelena boja tapete ili zidne boje izgledaju gotovo neutralno, a bogate zelene boje daju poseban i jasan ton. U zavisnosti od nijanse, inspirisani mineralima i dragim kamenjem možete izabrati divan dizajn u boji za vaš plafon, pod ili zid i stvoriti mirnu ali luksuznu atmosferu ili jedinstven i opušten dizajn enterijera.

Zelena koju ćete voleti

Prelepe zelene boje čine dobro vašem enterijeru stvarajući umirujući efekat i dodajući poseban pečat vašem dizajnu. Od tamne do tirkizno zelene, ove boje su savršene za bilo koju sobu kada govorimo o zidnim bojama, dekorativnom nameštaju ili dekoraciji tapetama. Zelene boje u nijansama malahit savršene su za kupatila i spavaće sobe. Tamno zelena boja donosi živost u dnevni boravak i trpezarije.

Zelena koju ćete voleti

Zelena koju ćete voleti

U šeme zelene boje možete uključiti zlatne i jarko žute nijanse, kao i narandžastu i crvenu boju. Zelena boja se može kombinovati monohromatski, kao i sa svim nijansama plave. Crno-bele dekoracije, u kombinaciji sa zelenim bojama izgledaće sofisticirano i šik. Zelene zidne boje, zelene tapete i nameštaj dekorisan zelenom bojom su najpopularniji, ali su isto tako teški za promenu. Počnite da eksperimentišete sa tamno zelenim nijansama tako što ćete dodati zavese na prozorima u tim nijansama, lampe ili tepihe u vaš enterijer.

Zelena koju ćete voleti